image
 |  0 7 Травня 2018 | 09:13

У Луцьку відбувся турнір з диск-гольфу

На луцькому іподромі вперше в Україні провели турнір із незвичного виду спорту - диск-гольфу. Двадцять п'ять учасників змагались на точність у кидках дисків фрізбі. Серед них - гості з інших областей.
Про це йдеться в сюжеті "12каналу".
Вперше турнір провели минулого року. Було небагато учасників, зате, приїхали двоє іноземців. Вони і навчили охочих лучан правилам гри, а пізніше завдяки їх сприянню для міста придбали вісім корзин та декілька десятків дисків фрізбі. Так із маленького, але амбіційного проекту виникла ідея провести міжобласне змагання. До слова, перше в Україні.
Читайте також: «Це все базікання», – Савченко до чиновника ОДА

https://www.youtube.com/watch?v=YTji2CharfY
Учасники кидають диски з різних відстаней: від 40 до 190-та метрів. Хоча, запевняють спортсмени, це не дуже багато. До прикладу, організатор чемпіонату, Богдан Алексеєв, поставив рекорд України із закидання фрізбі на відстань 106 метрів. Розповідає - вже має плани на розвиток диск-гольфу в місті.
Читайте також: Facebook може стати платним

За словами організатора, такий чемпіонат зможуть провести вже у кінці серпня цього року. Тож у Луцька є всі шанси стати столицею з диск-гольфу в Україні.
Читайте нас у мережі Фейсбук, якщо бажаєте бути першими ! 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити