image
 |  0 7 Травня 2018 | 11:48

У Польщі трьом українцям загрожує 20 років в'язниці за контрабанду наркотиків

Троє громадян України перевозили великі партії наркотиків з Європи в Росію через польсько-український кордон.
Про це 07 травня 2018 року повідомляє сайт «Polskie Radio».
Національна прокуратура у Ряшеві 30 квітня 2018 року внесла в Окружний суд у Перемишлі обвинувальний акт проти трьох громадян України. На лаві підсудних опинилися двоє чоловіків: 39-річний Віктор К. та 46-річний Євген С. та одна жінка: 34-річна Ольга П.
За вчинені злочини обвинуваченим загрожує до 20 років позбавлення волі. Затримані були членами організованої злочинної групи.
Обвинуваченим громадянам України польський прокурор висунув звинувачення в участі в організованій злочинній групі, яка діяла на терені Європейського Союзу, а також України і Росії. Діяльність цієї групи була спрямована на вчинення злочинів проти положень Закону про боротьбу з наркоманією. Зловмисники вивозили з терену Євроспільноти в Україну великі партії наркотиків.
pk.gov.pl/Співробітникам Прикордонної служби Польщі вдалося зупинити потік небезпечної контрабанди.
Обвинувачені відповідатимуть також у суді за спробу ввезення з Польщі в Україну прикордонним пунктом пропуску «Корчова-Краковець» великої кількості смоли канабісу загальною вагою 237 кг.
Наркотики з Іспанії в Росію возили «кур’єри». Їх переховували у спеціальних конструкціях легкових автомобілів марок BMW X6 та BMW X5 з українською реєстрацією.
Читайте нас у мережі Фейсбук, якщо бажаєте бути першими!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити