image
 |  0 7 Травня 2018 | 07:18

У Садового з'їхали з глузду: нагородили подякою міського голови головного львівського ватника, - Михальчишин

Політичний аналітик Юрій Михальчишин заявив, що адміністрація мера Львова Андрія Садового нагородила проросійського активіста, гендиректора ПАТ «Львівський хімічний завод» Анатолія Бобришова.
Про це 07 травня 2018 року повідомляє сайт «ГОРДОН».
Політичний аналітик, колишній народний депутат від партії «Свобода» Юрій Михальчишин розкритикував у Facebook рішення адміністрації мера Львова Андрія Садового про нагородження генерального директора ПАТ «Львівський хімічний завод» Анатолія Бобришова.
Повідомлення про нагородження за «вагомий внесок у розвиток підприємництва, ефективний менеджмент, конкурентоспроможність і динамічний розвиток компанії, стійкість у часи економічної нестабільності» Бобришова опубліковано 5 травня на сайті Львівської міськради.
У Садового остаточно з'їхали з глузду. Нагородили подякою міського голови чільного львівського ватника... Він же «председатель Координационного совета организаций российских соотечественников западных областей Украины». Один із організаторів традиційних колорадських хороводів на 9 Травня, поки ми це не припинили, – підкреслив екс-нардеп.

За словами Михальчишина, у 2014 році Бобришов заявляв, що головна причина анексії Криму – неправильна поведінка влади і що кожен президент, якого підтримували на сході України, обіцяв запровадити російську як другу державну мову і виступав за зближення з Росією, обманюючи виборців.
Сепар сепару, як відомо, ока не виклює. Я вже не питаю, де спецслужби. Я сам собі спецслужба скоро буду, – підкреслив Михальчишин.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити