image
 |  2 7 Травня 2018 | 09:36

В урочищі Вовчак відбудеться вишкіл волинських школярів та ліцеїстів

У рамках проекту «Вовчак. Волинська Січ. Відродження», який реалізує ВО «Свобода», у співпраці з Всеукраїнською громадською організацією «Сокіл», упродовж весняно-літнього сезону в урочищі Вовчак відбуватимуться вишкільні таборування учнів середніх шкіл та ліцеїв Волинської області.
Про це «ВолиньUA» поінформував голова Волинського осередку Всеукраїнського громадської організації «Сокіл» Максим Новицький.
Географічне розташування та історична цінність місцини в урочищі Вовчак по-справжньому дають змогу юним звитяжцям відчути всю силу духу і свободи, яким наділяє урочище Вовчак – місце створення в жовтні 1943 року Армії нескорених – Української повстанської армії.
Читайте також: На Волині в урочищі «Вовчак» відбулися вишкольні табори 
З 10 по 12 травня 2018 року – вже вдруге в поточному році – вовчаківці прийматимуть у себе старшокласників Турійського, Ратнівського, Шацького та інших районів Волині.
Навчатиме тактичним, теоретичним знанням відсічі ворогу керівник Волинського осередку ВГО «Сокіл» Максим Новицький.
Читайте також: У Луцьку старшокласникам провели військово-патріотичний вишкіл
Лекції, екскурсії, дисципліну та логістику забезпечуватиме директор історико-культурного комплексу «Вовчак. Волинська Січ», свободівець Василь Мазурик.
«Такі вишколи віднині стають щорічними і традиційними. Тож адміністрація історико-культурного комплексу «Вовчак. Волинська Січ» запрошує всіх директорів шкіл і ліцеїв до співпраці, адже в наших із вами руках – виховання майбутніх захисників України. Там, де сила – там воля!», – кажуть організатори.


Читайте нас у мережі Фейсбук, якщо бажаєте бути першими!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити