image
 |  0 7 Травня 2018 | 10:01

Волинська байдарочниця Марія Повх виборола золото (ВІДЕО)

У луцької байдарочниці - нове золото. Спортсменка збірної України Марія Повх здобула найвищу перемогу у змаганнях кубка України пам'яті Юлії Рябчинської. Цей турнір - традиційний, проводять його щорічно на честь олімпійської чемпіонки, яка померла у 1973-му році. Як повідомляє прес-служба Федерації каное України, Марія Повх перемогла у дистанції 500 метрів.
Про це йдеться в сюжеті "12 каналу".
Також відомо, що свою суперницю Марію КічАсову-Скорик спортсменка перегнала на 0,19 сотих секунди. А всього півкілометрову дистанцію Марія пройшла на байдарці за одну хвилину та 55 секунд. До слова, саме у цій дистанції спортсменка здобула четверте місце на олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро в 2016-му році.
Читайте також: Лучанка Яна Беломоїна здобула «бронзу» у велогонці в Німеччині

https://www.youtube.com/watch?v=KUyIWPF4d-s
Читайте також: У Луцьку відбувся турнір з диск-гольфу
Марія Повх займається веслуванням вже понад 16 років. Розповідає, що перші тренування проходили на річці Стир у Луцьку. Спортсменка - єдина представниця Волині, яка входить у збірну України з цього виду спорту та є фіналісткою Олімпійських ігор.

Читайте нас у мережі Фейсбук, якщо бажаэте бути першими ! 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити