image
 |  0 7 Травня 2018 | 09:06

Волинський губернатор подарував Голобам мобільний ЦНАП (ВІДЕО)

Виступи музичних колективів, лотерея, ярмарка і розважальна зона. Так у Голобах, що у Ковельському районі, відсвяткували день селища. Шостого травня населений пункт відзначив 474 роки з дня першої згадки у документах.
Про це йдеться в сюжеті "12каналу".
https://www.youtube.com/watch?v=GqSYN14h_YU
У 2015-му році Голоби і ще 22 населені пункти створили об'єднану територіальну громаду, у якій наразі живе понад вісім тисяч мешканців. За три роки існування громада, запевняють її керівники, досягла чималих результатів. Впродовж останнього року тут відремонтували вулицю, актову залу, будинку культури, стадіон, відкрили відділ ЦНАПу. Голова Волинської ОДА Олександр Савченко, який також завітав на свято, був вражений потенціалом цієї ОТГ.
Читайте також: На Волині у дві ДТП травмувалися 17-річна школярка та 22-річний лучанин
Приїхав губернатор не із пустими руками. Він подарував громаді мобільний ЦНАП. Тож тепер працівник департаменту зможе приїжджати до мешканців ОТГ, аби надати необхідні послуги. У ОДА кажуть, що на черзі - ще два райони Волинської області, куди передадуть такий мобільний ЦНАП.
Читайте нас у мережі Фейсбук, якщо бажаєте бути першими ! 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити