image
 |  2 8 Травня 2018 | 15:46

КП «Луцьктепло» каратиме своїх боржників

Споживачі теплової енергії боргують комунальному підприємству «Луцьктепло» орієнтовно 130 мільйонів гривень.
Про це розповіла очільниця підприємства Валентина Малютіна під час «оперативки» 8 квітня, - інформує "Район.Луцьк".
За її словами, «Луцьктепло» має борги, які не дають підприємству дивитися оптимістично в майбутнє. Але їх потихенько КП зменшує. Окрім того, станом на перше травня споживачі боргують підприємству понад 100 мільйонів гривень. Найбільшу заборгованість мають бюджетні споживачі, яких фінансує державний бюджет. Місцевий та обласний рівень, каже Малютіна, боргу не має.
«Значно виросли борги суб’єктів господарювання – більше, ніж в два рази. Зараз підприємство активно працюватиме саме з цією категорією. Борг їхній за послуги опалення – понад 10 мільйонів гривень», – зазначила Малютіна.

Окрім того, після закінчення опалювального сезону населення підприємству «Луцьктепло» боргує більше, ніж 58 мільйонів гривень.
«З цією категорією споживачів ми теж плануємо максимально попрацювати, щоб погасити борг до наступного опалювального сезону, адже це теж наш резерв», – зауважила Малютіна.

Тому активно потрібно працювати з боржниками, щоб максимально зменшити заборгованість.
Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити