image
 |  0 8 Травня 2018 | 09:56

Лучани не змогли подати показники лічильника води у «Луцькводоканал»

Лучани масово скаржаться, що не можуть додзвонитися у «Луцькводоканал» і подати показники лічильника. Про це «ВолиньUA» стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міській раді.
Директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як розповіла, що з 23 квітня до 6 травня в групу оперативного реагування міськради надійшов 181 дзвінок, що стосувався роботи КП «Луцькводоканал». Лучани вже кілька місяців не можуть нормально подати показники лічильника.
Читайте також: Лучани скаржаться на роботу «Водоканалу» (ВІДЕО)

Заступник директора «Луцькводоканалу» Віктор Гуменюк зазначив, що лучани отримають нарахування за всі місяці.
Віктор Гуменюк також повідомив, що незважаючи на перевантаження ліній зв’язку, 24 тисячі споживачів все ж подали дані про використання води. Для подачі показників працювали не лише телефонні лінії, на які припало найбільше навантаження, а й онлайн-сервіси, зокрема “особистий кабінет” споживача, передача даних через смс-повідомлення та мережу Viber. А найближчим часом буде створено багатоканальний колл-центр. Окрім цього, показники можна буде подати, починаючи із 20 числа поточного місяця.
Читайте також: «Луцькводоканал» заявляє про плани підвищити тарифи на воду

Читайте нас у мережі Фейсбук, якщо бажаєте бути першими!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити