image
 |  0 8 Травня 2018 | 11:15

На Волині житель Торчина вкрав огорожу

У Торчині місцевий мешканець вкрав дві секції металевої огорожі. Про це «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
До Луцького районного відділення поліції надійшло повідомлення пенсіонерки із селища Торчин про те, що із території  домогосподарства викрадено дві секції металевої огорожі. Оперативники встановили особу зловмисника та вилучили викрадене. За фактом таємного викрадення чужого майна відкрито кримінальне провадження.
Читайте також: На Волині депутат від БПП «приватизував» ставки: людей не пускають до водойми і навіть б’ють
Співробітники сектора кримінальної поліції встановили, що в період часу із 02 по 05 травня 28-річний мешканець селища Торчин шляхом вільного доступу викрав із домогосподарства 61-річної пенсіонерки дві секції металевої огорожі. Сума збитку становить 300 грн. Викрадену огорожу вилучили та повернуть власниці.
Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає,  зокрема, позбавлення волі до трьох років. Триває слідство.
Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити