image
 |  0 8 Травня 2018 | 08:08

У Луцьку здорожчає проїзд у тролейбусі

У Луцьку хочуть підняти вартість проїзду у тролейбусах до трьох гривень. Це обговорювали сьомого травня на громадських слуханнях у приміщенні підприємства електротранспорту. Серед причин: здорожчання вартості запчастин і дороговартісний ремонт контактної мережі.
Про це йдеться в сюжеті "12каналу".
https://www.youtube.com/watch?v=bRleGZ6fuHA
Щодо пільговиків - школярів та студентів, то ціна не зміниться, а залишиться - одна гривня. Простих лучан, які прийшли висловитись з приводу підвищення ціни не більше десяти, решта - влада та працівники підприємства. Депутати кажуть, що цього і треба було чекати: бо ж обговорення призначили в час, коли всі люди на роботах.
Читайте також: Звільнили водія луцької маршрутки, який затис хлопчику ногу та продовжив рух
А от всі ті хто таки прийшли незадоволені черговим підвищенням ціни. Обурюються, мовляв спершу потрібно зробити проїзд у транспорті комфортнішим і посприяти тому, аби водії не лінувались оголошувати зупинки та зупинялись на кожній. Крім того потрібно ввести електронне облікування.
Обговорення - лише перший крок до підвищення вартості проїзду, далі - тарифна комісія, погодження з антимонопольниками. Остання інстанція - виконком, якщо його члени проголосують "за", то уже з першого липня ціна проїзду таки зросте.
Читайте нас у мережі Фейсбук, якщо бажаєте бути першими!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити