image
 |  2 8 Травня 2018 | 14:32

«З московською пропагандою неминуче буде покінчено так само, як покінчили з бовванами Лєніна», - Тягнибок про «Інтер»

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок нагадав усім диванним експертам, які тепер впадають в істерику від дій телеканалу «Інтер», про те як вони паплюжили націоналістів, коли ті боронили українські телеканали від московських шабашів. І разом з тим Тягнибок додав, що з московською пропагандою неминуче буде покінчено так само, як покінчине з бовванами Лєніна.
Про це він написав у себе на Фейсбук-сторінці.
«У мене запитання до більшості цих «блохерів» і диванних експертів, які зараз так палко обурюються цим фактом: чого ниєте? Це ж ваша «перемога».
Хіба це не ви стоголосо таврували «Свободу», паплюжили Ігоря Мірошниченка з лютого 2014 року? Хіба не ви впадали в істерику через те, що націоналісти зірвали трансляцію московського концерту з нагоди «воссоєдінєнія Крима з Рассієй» на Першому національному?
Запитую ще раз: чого ниєте?! Хотіли – маєте. Тепер цей та подібні московські шабаші на українських телеканалах – це ваша персональна відповідальність. Бо вороги для вас – не комуністи, не поплічники Януковича, не п’ята колона Кремля у владі, а націоналісти.
Тому хотілося б сказати «їжте, тільки не обляпайтесь!». Але, на жаль, ви не тільки самі собі шкодите – ви шкодите Україні.
Тому ми, націоналісти, як би ви не скавчали, наведемо лад у державі.
З московською пропагандою неминуче буде покінчено так само, як покінчили з бовванами Лєніна», - йдеться в дописі.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити