image
 |  0 9 Травня 2018 | 06:00

Під будівлею «Інтера» у Києві на акцію протесту збираються націоналісти

Рано вранці 9 травня під будівлею телеканалу «Інтер» на вулиці Дмитрівській почали збиратися націоналісти.
Про це 09 травня 2018 року повідомляє сайт «Главком».
Станом на 8 ранку на ґанку зібрались більше чотирьох десятків націоналістів. Безпосередньо біля входу чергують представники правопорядку. Націоналісти вдягнуті у футболки з написом «Національні дружини». Крім того, біля входу встановлені дві палатки із символікою партії «Національний корпус».
Читайте також: У концерті до 9 травня «Інтер» вчергове «іменами фашистських злочинців» підло провокує розбрат в Україні (ВІДЕО)
Нагадаємо, «Укрзалізниця» розміщує пропагандистські відео з радянською символікою у вагонах пасажирських поїздів. Відео-анонс святкового концерту телеканалу «Інтер» до Дня Перемоги крутять у поїзді «Інтерсіті» за маршрутом Львів-Київ.
Під час цього концерту один з ведучих Андрій Доманський заявив, що вулиці українських міст називають «іменами фашистських злочинців».
Читайте також: З московською пропагандою неминуче буде покінчено так само, як покінчили з бовванами Лєніна, – Тягнибок про «Інтер»
Партія «Національний корпус», створена на основі полку спецпризначення МВС «Азов», звинуватила телеканал «Інтер» в маніпулюванні свідомістю громадян і в підіграванні російській пропаганді. Причиною різких висловлювань на адресу одного з центральних телеканалів України з боку «Нацкорпусу» став оприлюднений в мережі уривок зі святкового концерту, присвяченого Дню перемоги, який буде транслюватися 9 травня.
Читайте також: «Танці на ранах суспільства»: Нацрада відреагувала на скандальне відео з концерту «Інтера» до 9 травня
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення закликає мовників відповідально ставитися до наповнення програм і не розколювати країну. Заява з таким закликом опублікована на сайті відомства у відповідь на відео з концерту до 9 травня, яке покаже телеканал «Інтер».
Читайте нас у мережі Фейсбук, якщо бажаєте бути першими!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити