image
 |  2 12 Травня 2018 | 16:54

Лучанин шлангом викачував нечистоти з вигрібної ями просто на проїжджу частину

Небайдужі мешканці обласного центру Волині помітили, що їх сусід зливає на проїжджу частину вулиці нечистоти. Вони викликали муніципалів.
Про це інформують у Департаменті Муніципальної Варти Луцької міської ради.
"Хлопці миттєво виїхали на вулицю Баранова, 18б, де й зафіксували факт правопорушення.
Місцевий мешканець за допомогою шланга викачував нечистоти з вигрібної ями просто на проїжджу частину вулиці, де щодня проходить сотня лучан", - йдеться у повідомленні.



За інформацією муніципалів, за порушення п.п. 2.5.5.1. «Правил благоустрою міста Луцька» на порушника складено адміністративний протокол за ст. 152 КУпАП, який буде передано на розгляд адміністративної комісії Луцької міської ради для визначення міри покарання.
"Все популярнішим серед лучан стає номер гарячої лінії відділу «Група швиклого реагування» департаменту муніципальної варти Луцької міської ради. Люди вже звикли, що набравши номер 067-0000-679, отримають фахову допомогу з питань, які їх турбують або ж викличуть інспекторів, які негайно прибудуть на допомогу", - стверджують у Муніципальній варті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити