image
 |  0 12 Травня 2018 | 05:34

У Тбілісі силовики провели масштабну спецоперацію проти наркоторговців, у місті почалися заворушення (ВІДЕО, ФОТО)


У Тбілісі після обшуків в нічних клубах почалися заворушення.

Про це 11 травня 2018 року повідомляє сайт «Новий час».Фото: OC Media via Twitter / 1tv.ge / соцмережіФото: OC Media via Twitter / 1tv.ge / соцмережіСиловики провели масштабну спецоперацію в двох найбільш популярних нічних клубах Тбілісі, в результаті чого затримані вісім обвинувачених у торгівлі наркотиками, повідомляє прес-служба МВС Грузії.


Фото: OC Media via Twitter / 1tv.ge / соцмережі
Міністерство внутрішніх справ Грузії протягом трьох місяців вело інтенсивні оперативно-пошукові та слідчі заходи в розташованих у Тбілісі клубах Басcіані і Галері з метою виявлення фактів реалізації наркотичних засобів. У даних клубах 12 травня 2018 року на основі судового рішення були проведені відповідні слідчі заходи. Затримано вісім реалізаторів наркотиків, - йдеться в заяві.






Фото: OC Media via Twitter / 1tv.ge / соцмережіФото: OC Media via Twitter / 1tv.ge / соцмережіЯк передає Перший канал Грузії, обшуки, проведені грузинською поліцією в нічних клубах Тбілісі, спровокували заворушення на вулицях міста. Незадоволені городяни попрямували до будівлі парламенту країни на проспекті Руставелі.







Фото: OC Media via Twitter / 1tv.ge / соцмережіЗа даними телеканалу Rustavi 2, біля будівлі парламенту відбуваються сутички між протестувальниками та поліцією. Кілька людей були затримані, до місця підтягуються додаткові сили правоохоронних органів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити