image
 |  0 13 Травня 2018 | 08:32

Стартував турнір «Кубок лісівників Волині з футболу» (ФОТО)

12 травня, на Волині урочисто стартував спортивний турнір на «Кубок лісівників Волині з футболу».
Про це 13 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.Його започаткували Волинське ОУЛМГ, обласні організації профспілки працівників лісового господарства та Товариства лісівників України.
Перший матч відбувся на стадіоні смт Мар’янівка Горохівського р-ну. Там зустрічалися футбольні клуби ДП «Горохівське ЛМГ» та ДП «СЛАП «Локачіагроліс». Кожна команда заявила на гру по 16 футболістів. Всі вони – працівники лісогосподарств, щоправда, «Локачіагроліс»  дало можливість пограти і практикантам. Головним арбітром матчу був Віталій Дмитрук (Луцьк), йому допомагали Роман Калитка та Віталій Герасимчук (смт Мар’янівка).
З перших хвилин лідерство захопили горохівчани. До речі, у цій команді виступав працівник лісгоспу Юрій Семчук – гравець Горохівського «Юніора». Він не раз опинявся на вістрі атаки.
Обидва тайми футболісти Горохівського лісомисливського господарства провели в нападі, забили 11 голів у ворота суперника (щоправда, два з положення поза грою, тож рефері їх не зарахував). Мали нагоду забити ще стільки ж, та з близької відстані промахувались нападники. Цікаво, що у другому таймі воротар горохівчан пішов в атаку і грав біля воріт свого суперника, створивши ефект кількісної переваги.Загалом ця гра показала, що футбол насамперед вимагає неабиякої фізичної підготовки та індивідуальної техніки.
Команди зіграли два тайми по 25 хвилин.
Це був матч нерівних команд, – зазначив після гри головний суддя Віталій Дмитрук.

Того ж дня на стадіоні смт Стара Вижівка відбулася гра між футболістами ДП «Старовижівське ЛГ» та ДП «Ковельське ЛГ».
Цей поєдинок, як дві краплі води, був схожий на мар’янівський погром, – резюмував голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства Павло Матіюк і один із головних ініціаторів цьогорічного «лісівничого кубка з футболу». – Тільки й того, що старовижівці у ворота ковельчан забили  на три м’ячі більше і в кінцевому підсумку виграли з рахунком 12:0.

Отож, інтригою цього футбольного дня стало не тільки суперництво у парах, а й змагання за якомога більшу кількість забитих голів командами-переможцями. Точнішими і вправнішими виявилися швидкі старовижівські нападники. Чи зустрінуться у майбутньому цих два клуби? Щоб так сталося, команді ДП «Горохівське ЛМГ» 26 травня  в 1/16 на чужому полі потрібно буде переграти ДП «Володимир-Волинське ЛМГ», а футболістам ДП «Старовижівське ЛГ» здолати переможця завтрашньої пари (ДП «Турійське ЛГ» та ДП «СЛАП «Рожищеагроліс»). Якщо так станеться, то цих два клуби-бомбардири вже зустрінуться в ¼ фіналу 9 червня і тільки хтось один із них зможе прорватися у півфінал. Отож, уже перший день започаткував футбольну інтригу, за якою і будемо спостерігати.13 травня, до речі, окрім поєдинку у смт Турійську між футболістами ДП «Турійське ЛГ» та ДП «СЛАП «Рожищеагроліс», на стадіоні смт Колки зустрічатимуться команди ДП «Колківське ЛГ» та ДП «Поліське ЛГ».
Загалом за головний футбольний трофей бореться 22 лісівничі команди. Фінальний поєдинок відбудеться 28 червня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити