image
 |  0 13 Травня 2018 | 11:43

Українські діти-футболісти потрапили в аварію у Білорусі, є загиблий (ФОТО)

Ще у шістьох дітей тяжкі травми.
Про це 13 травня 2018 року повідомляє сайт «Громадське».
У Кам’янецькому районі Білорусі діти з української команди по футболу сьогодні, 13 травня, потрапили в аварію. Одна дитина загинула, ще шестеро отримали важкі травми.
Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я Білорусі.
Аварія сталася сьогодні, 13 травня, приблизно о 7:00 на 54-ому км автодороги Р-98 «Кам’янець-Шерешево-Свислочь», поблизу села Мартинюкі.
Мікроавтобус Renault Master, за кермом якого був українець, зіткнувся з навантажувачем «Амкодор». Останнім керував 48-річний місцевий житель.
У результаті зіткнення загинув хлопчик 2005 року народження, який їхав на передньому пасажирському сидінні мікроавтобуса.
Українські діти потрапили в аварію у Білорусі, є загиблий (ФОТО) / Новини на Громадському радіоШестеро поранених дітей були госпіталізовані у Кам’янецьку центральну районну лікарню. У всіх постраждалих діагностовано черепно-мозкові травми різного ступеня тяжкості, а також переломи і вивихи. Одна дитина перебуває у важкому стані і підключена до апарату штучної вентиляції легенів.
На місці події працюють співробітники ДАІ і слідчо-оперативна група.
Міністр охорони здоров’я Білорусі Валерій Малашко взяв ситуацію під особистий контроль.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити