image
 |  5 14 Травня 2018 | 07:23

Грабують українців, а потім отримують пенсії: роми - знову в центрі скандалу, який приголомшив країну

В Україні спалахнув новий  гучний скандал навколо ромів.

Про це 14 травня 2018 року повідомляє сайт «Politeka».

Цього разу українці приголомшені тим фактом, що роми, які нахабно грабують на кожному кроці, забираючи важко зароблені гроші, при цьому ще й отримують пенсії та соціальну допомогу від держави.

«Ця бидляча влада ще їм і гроші платить. Не може бути матері одиночки, а там вони всі такі. Як бидло у владі такому бидлу і платять», «Вони все життя дармоїдничалі, не освіти, не роботи, а все отримують пенсію, ось як так можна? Тільки в нашій країні такі чудеса відбуваються», «Ми їх і утримуємо. За наші податки вони отримують допомогу і нас ще і грабують. Вони мабуть бідна родина наших можновладців, діють однаково», «Цигани ніякої користі не приносять державі. тільки тягнуть з неї. Ні один циган не служить в армії, на війні їх теж немає. Тільки народжують дітей і отримують гроші від держави за це. А віддачі ніякої», – йдеться в коментарях Politeka.


 Зазначимо, українці вже говорять про крайні заходи, аби хоч якось убезпечити себе та свої сім’ї.

«Це не люди, це мерзота!», «Палити це суче плем’я», «Відрубувати руки. Крапка», «Напалмом випалювати», «Це страшні люди», «Я не хочу щоб це плем’я жило біля мене і моїх близьких. Це злодії, паразити суспільства. Або нехай йдуть, або будемо насильно ”просити”. Хто з демократів і гуманістів, нехай прийме собі в сім’ю, у двір цю… цей народ. А потім спишемося…», – пишуть у мережі.


 Нагадаємо, нещодавно в Україні невідомі спалили ще один циганський табір. На цей раз інцидент стався в селищі Рудно поблизу Львова ввечері 9 травня. За словами знайомих циган, погром в таборі влаштували близько тридцяти молодих людей в масках.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити