image
 |  2 14 Травня 2018 | 17:19

Ковельчанка Ольга Падошик – чемпіонка України з вільної боротьби

8-11 травня в місті Миколаєві відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2003-2004 років народження, за результатами якого буде сформована збірна команда України, що захищатиме честь країни на чемпіонаті Європи 17-19 червня в місті Будапешті.
Про це 14 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Ковельському міськвиконкомі.
Вдало виступили на цих представницьких змаганнях ковельчанки – вихованки ДЮСШ управління освіти Ольга Падошик та Діана Рисьова.
У категорії 39 кг Оля, здолавши спортсменок з Черкаської, Житомирської та Донецької областей, вийшла до фіналу. Впевнено перемігши суперницю з Івано-Франківщини з рахунком 12:2, ковельчанка стала чемпіонкою України. Побажаємо нашій землячці удачі та успіхів на європейській арені.
Хороший результат показала і юна Діана, яка у своїй ваговій категорії 33 кг посіла достойне 5 місце.
Готували дівчат до змагань тренери Олег Стус та Ігор Падошик, які висловлюють вдячність за допомогу в підготовці до чемпіонату відділу сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету, підприємцям Олександру Чабану і Юрію Рахлінському, директорові Ковельського госпрозрахункового ринку Петру Сороці.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити