image
 |  2 14 Травня 2018 | 11:01

Прикордонники не впустили в Україну ще одну російську артистку

Українські прикордонники не дозволили в’їзд артистці Світлані Сургановій, яка у травні 2016 року їздила в окупований Крим.
Про це 14 травня 2018 року повідомляє сайт «Українська правда».
Про це повідомив помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян у Facebook.
Сьогодні вночі в пункті пропуску «Жуляни» прикордонники не пропустили до України ще одну артистку з РФ. І знову причиною відмови стали відвідини окупованого Криму через тимчасово закриті пункти пропуску, - написав він.

Росіянка Світлана Сурганова («Сурганова и оркестр») прибула в Україну вночі, 14 травня, рейсом з Мінська.
В ході бесіди з громадянкою встановлено, що у травні 2016 року вона дійсно відвідувала ТОТ АР Крим авіарейсом з Петербурга до Сімферополя та за 2 дні повернулася до Росії, - додав речник ДПСУ.

Відомо, що артистка прилетіла в Україну з приватною метою.
Прикордонники прийняли рішення про непропуск даної громадянки до України та заборону їй в'їзду терміном на 3 роки, - повідомив Слободян.

Також речник прикордонної служби заявив, що впродовж 2017-18 років прикордонники не пропустили в Україну та заборонили в'їзд 117 артистам і іншим публічним діячам з Росії з причини незаконного в’їзду в окупований Крим.
Раніше у Кабміні заявили, що не мають наміру переглядати «чорний список» артистів з Росії.
За результатами дослідження Київського міжнародного інституту соціології 53 % українців не підтримують заборони окремих російських фільмів та артистів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити