image
 |  2 14 Травня 2018 | 13:10

Пустовіта рекомендують замінити сучасним роботом-управлінцем

Через безгосподарність міської влади на чолі з Григорієм Пустовітом мешканка Луцька запропонувала подумати про доцільність закупівлі сучасного робота управлінця.
Про це Оксана Саць написала у мережі Фейсбук у групі «Луцьк то є Луцьк».
Зокрема вона звернула увагу на те, що навіть у центрі міста і на нещодавно реконструйованій вулиці Лесі Українки, клумби перебувають у занедбаному стані.  Оксану Саць дивує, що у такому простому питанні як благоустрій міська влада демонструє своє безсилля.
«У Луцьку відчувається дух безгосподарності та безвладності. І для цього не потрібно ходити у кабінети міської ради, щоб переконатися. Достатньо прогулятися весняними вулицями міста і ненароком затримати свій погляд на занедбані і покинуті напризволяще осиротілі клумби.
«Поганому танцюристу заважає піджак», а що заважає міській владі навести порядок на території міста?
Враховуючи той високий рівень зарплат, який отримують керівники департаментів, заступники мера і сам в.о. мера Григорій Пустовіт, можливо було доцільно купити сучасного робота з функціями управлінця. Користі було б більше, а зекономлені на зарплатах кошти направили б на благоустрій Луцька», - зазначає Оксана Саць.




Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити