image
 |  2 14 Травня 2018 | 09:51

Учасники російсько-української війни заблокували Пустовіта та депутатів

У відповідь на небажання правлячої більшості Луцької міськради приймати рішення про виділення коштів на будівництво реабілітаційного центру, учасники АТО заблокували сесійну залу. Про це інформує «ВолиньUA».
Так, атовці вимагають розпочати фінансування будівництва реабілітаційного центру у Луцьку, для тих, хто повернувся з війни. Однак, секретар міської ради Григорій Пустовіт спробував перекласти відповідальність за фінансування на державу. Також лідер УКРОПу, радник міського голови Ігор Поліщук у своєму виступі поставив під сумнів потребу у виділенні коштів міського бюджету на такі цілі.
Читайте також: «Наш обов’язок – підтримати створення реабілітаційного центру для атовців», – Микола Федік
Водночас, депутати з опозиції та присутні атовці порекомендували міській владі менше виділяти безкоштовних ділянок під час сесій.
Щоб розрядити обстановку, Григорій Пустовіт оголосив перерву. Однак, депутати виявилися заблоковані у залі атовцями. Депутат з «Батьківщини» Андрій Козюра спробував покинути сесійну залу, однак його не пустили. Така позиція атовців змусила правлячу більшість піти на поступки і погодитися виділити гроші з міського бюджету на будівництво реабілітаційного центру.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити