image
 |  0 14 Травня 2018 | 06:24

Українку в Чорногорії вбив ревнивий коханець, - поліція

Справа про вбивство українки в Чорногорії отримала несподіваний поворот, розправу влаштувала близька людина.
Про це 14 травня 2018 року повідомляє сайт «Politeka».
Справа про вбивство українки в Чорногорії отримала несподіваний поворот, розправу влаштувала близька людинаПравоохоронці змогли встановити ймовірний мотив убивства громадянки України Анастасії Лашманової.
У поліції вважають, що причиною жорсткого вбивства стали ревнощі.
За неофіційними даними, головним підозрюваним у скоєнні злочину є чоловік, у якого були романтичні стосунки з Лашмановою.
Правоохоронці припускають, що він зайшов у квартиру українки, потім між ними сталася сварка, після чого чоловік заколов Лашманову ножем.
Також відомо, що жертва чинила нападнику опір, про що свідчать сліди крові на стінах квартири.
На даний момент підозрюваний переховується, однак поліція продовжує його розшукувати.
Зокрема, поліцейські інспектори вже опитали кілька людей, в тому числі батька нападника.
Повідомляється, що вийти на слід підозрюваного поліція змогла завдяки камерам, встановленим навколо будинку вбитої жінки. Крім того, правоохоронцям допомогли роздруківки телефонних дзвінків убитої за останні місяці.
Нагадаємо, громадянку України Анастасію Лашманову знайшли мертвою ввечері 11 травня в чорногорському Которі.
Як повідомляє поліція, тіло знайшли в квартирі, де жила жінка. На ньому були виявлені сліди насильства, в тому числі ножові поранення.
Лашманова жила в Чорногорії кілька років. Спочатку вона працювала офіціанткою. Деякі ЗМІ вказують на те, що, за неофіційною інформацією, за активами Лашманової стоїть російський бізнесмен Валерій Задорін. Він є власником російської компанії «Арома» – однієї з найбільших фірм з продажу предметів розкоші.
Як повідомляла Politeka, в Міністерстві закордонних справ офіційно підтвердили, що в Чорногорії загинула громадянка України Анастасія Лашманова.
Про це, посилаючись на слова консула України, на своїй сторінці в Twitter повідомив начальник управління консульської діяльності Василь Кирилич.
Консул підтвердив громадянство України загиблої 11 травня в Чорногорії. Проводяться першочергові процесуальні заходи, – написав він.

Раніше чорногорські ЗМІ схилялися до того, що Лашманову вбили під час спроби пограбування квартири. Вони повідомляли, що активи Лашманової оцінюються приблизно в 105 млн євро. При цьому всього за кілька років молода дівчина з простої офіціантки перетворилася в заможну бізнес-леді.
За непідтвердженими даними, у Лашманової також був паспорт громадянки РФ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити