image
 |  0 15 Травня 2018 | 08:40

На депутатів Горохівської райради тиснуть, аби не допустити проведення позачергової сесії

Як стало відомо «ВолиньUA» з поінформованих джерел, на депутатів Горохівської районної ради, які підписалися під скликанням позачергової сесії районної ради, чиниться грубий політичний тиск із вимогою відкликати свої підписи.
Нагадаємо, що більше третини депутатів Горохівської районної ради зібрали підписи та вимагають скликання позачергової сесії районної ради, яку вони вимагають призначити на 18 травня 2018 року.
Причина – масові скарги мешканців району на цілодобовий стійкий нестерпний запах у районі селища Марянівка та розташованих в окрузі сіл Горохівського району (Холонів, Цегів, Борочиче, Красів та інших), який, як стверджують люди, виник протягом останніх місяців внаслідок бродіння відходів жому буряків, вивезеного на поля фільтрації Горохівським цукровим заводом.
Як інформують «ВолиньUA» власні джерела, у такий спосіб керівництво району намагається зірвати проведення позачергової сесії та не допустити розгляду цього резонансного питання в сесійній залі. За попередньою інформацією, двоє підписантів уже відкликали свої підписи.
Також відомо, що сьогодні, 15 травня, на 14:00 годину керівництво районної ради запланувало нараду голів фракцій, із якими «ведуться консультації», і мета цих консультацій – отримати згоду більшості щодо недоцільності проведення позачергової сесії зі з`ясування причин нестерпного смороду.
Складається враження, що керівництво району панічно боїться проведення такої сесії. Разом із тим, як заявляють ініціатори скликання позачергової сесії, у районній раді на сьогодні знайдеться достатньо принципових і політично відповідальних депутатів, аби позачергова сесія з цього питання таки відбулася.
Читати також: Через сморід навколо Мар`янівки депутати скликають позачергову сесію Горохівської райради (ДОКУМЕНТ)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити