image
 |  0 15 Травня 2018 | 15:42

На Волині поліція вилучила гвинтівку, гранату та набої

Учора, 14 травня, поліцейські вилучили в раніше судимого жителя Володимира-Волинського гвинтівку, а в 54-річного жителя цього ж району гранату.
Про це 15 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Відреставровану гвинтівку калібру 7,92 мм поліцейські вилучили під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 53-річного жителя міста Володимир-Волинський. До слова, чоловіка вже притягували до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання зброї та боєприпасів.
Цього ж дня, у 54-річного жителя Володимир-Волинського району правоохоронці виявили корпус гранти часів Другої світої війни та один патрон калібру 9 мм. Гранату вилучили спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області.
Окрім цього, за добу поліцейські вилучили 359 набоїв різноманітного калібру, серед них, зокрема, 46 патронів калібру 7,62 мм.
Вилучені зброю та боєприпаси направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.
Правоохоронці вкотре наголошують – за незаконне зберігання зброї та боєприпасів згідно зі ст. 263 Кримінального кодексу України передбачена кримінальна відповідальність. Разом з тим, звільняють від кримінальної відповідальності осіб, котрі добровільно здали до поліції зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити