image
 |  2 15 Травня 2018 | 17:16

Помер останній із трьох ковельських хлопчиків, які постраждали у пожежі

Помер останній із трьох хлопчиків, які постраждали в страшній пожежі на Волині.
Про це 15 травня 2018 року повідомляє сайт «ВолиньPost».
У медичному закладі в Києві помер останній із трьох хлопчиків, які постраждали в страшній пожежі у селі Черемошне на Ковельщині. Серце дитини зупинилося сьогодні, 15 травня.
Сумну звістку Інформаційному агентству «ВолиньPost» підтвердив генеральний директор Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання Сергій Ляшенко.
Медики боролися за життя останньої дитини. Однак врятувати життя хлопчика не вдалося - він помер близько двох годин тому.
Нагадаємо, діти отримали по 50-60% опіків тіла. Трагедія сталась у селі Черемошне Ковельського району.
Діти 3, 5 та 6 років закрилися у погребі та, очевидно, бавилися сірниками. Зайнялися двері у приміщенні. Діти почали кликати на допомогу, дорослі кинулися їх рятувати. Поки батьки визволяли малечу з погребу, ті отримали опіки та вже були у непритомному стані. Дітей доправили у Волинську обласну дитячу лікарню, в опікове відділення.
Вранці, 5 травня, найменший трирічний хлопчик помер. 9 травня не стало 5-річного хлопчика. Третьому хлопчику нещодавно робили пластичну операцію.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити