image
 |  0 15 Травня 2018 | 13:46

П’ятьох педагогів із Іваничівщини нагородили за участь у конкурсі «Вчитель року-2018»

 В обласному Палаці учнівської молоді понад 60 педагогів отримали нагороди за участь в обласному етапі конкурсу «Вчитель року». Серед них 5 представників Іваничівського району.
Про це інформує «ВолиньUA».
У глядацькій залі Палацу зібралась педагогічна еліта Волині, щоб вшанувати учасників і переможців всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2018”.
Нагороди отримали вчителі з НВК «ЗОШ I-III ступенів №1-гімназія» смт.Іваничі Інна Хільковець у номінації німецька мова та Світлана Парафін у номінації українська мова та література.
Також серед нагороджених -  троє представників освітян з Поромівської ОТГ Іваничівського. В номінації українська мова та література –  Світлана Василюк, директор ЗОШ І-ІІІ ст. с. Бужанка, Олена  Гудзенко, вчитель фізкультури ЗОШ І-ІІІ ст. с Поромів в номінації фізична культура і в номінації предмети духовно-морального спрямування – Лариса Франчук ,  ЗОШ І-ІІІ ст. с. Бужанка.
Читайте також: Волинські вчителі перемогли на всеукраїнському конкурсі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити