image
 |  0 15 Травня 2018 | 05:16

У Луцьку відбудеться Всеукраїнський молодіжний хакатон

17 травня 2018 року у Луцьку відбудеться Всеукраїнський молодіжний хакатон «XREALITYHACK 2018» в рамках відзначення 100-річчя позашкільної освіти.
У ньому візьмуть участь близько 40 учасників зі всієї України.
Про це «Волинь.UA» повідомили у Волинському обласному еколого-натуралістичному центрі.
«XREALITYHACK 2018» - конкурс на визначення кращих екологічних проектів, технічних та інженерних рішень. Він орієнтований на пошук нових ідей та технологій у сфері екології з можливим подальшим впровадженням у господарській діяльності та спрямований на підтримку творчої молоді України.
Організатори заходу - Національний еколого-натуралістичний центр; Волинський обласний еколого-натуралістичний центр; Херсонський обласний Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.
Хакатон відбудеться на базі комунального закладу "Луцький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 7 - природничий ліцей" Луцької міської ради.
Початок заходу - о 10.00 год. 17 травня.
Телефони для довідок: (050) 833 15 56 – Пшибельський Володимир Володимирович, заступник директора з навчально-методичної роботи ВОЕНЦ.
Читати також: В Луцьку провели майстер-класи мистецтва з побутових відходів (ФОТО)
Читати також: У Луцьку презентували унікальну виставку картин із вторинної сировини (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити