image
 |  0 15 Травня 2018 | 11:48

В американському лісі знайшли двоголову самку білохвостого оленя

Після вивчення трупа тварини вчені встановили, що це була самка білохвостого оленя.
Про це 15 травня 2018 року повідомляє сайт «Сьогодні».
У штаті Міннесота в лісі знайшли новонародженого оленя з двома головами і шиями. Незвичайну знахідку виявив грибник. Після вивчення трупа тварини вчені встановили, що це була самка білохвостого оленя.
two_headed_fawn_extended_1024_01Оленята виявилися з'єднаними близнюками – першими, про які відомо, що вони були народжені. Всі інші приклади таких з'єднаних близнюків спостерігалися тільки в утробі.
Дослідники провели розтин, МРТ і комп'ютерну томографію тіла в Ветеринарної діагностичної лабораторії Університету Міннесоти. Вони виявили, що у самок-оленів було одне тіло, але хребет розходився в грудній клітці на дві частини, тому були дві окремі шиї і дві окремі голови.
Станом легких дослідники з'ясували, що тварина ніколи не дихала і, мабуть, народилася мертвою. Також у неї було два шлунково-кишкового тракти. Селезінки теж було дві. Печінка була одна, але дуже деформована.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити