image
 |  2 16 Травня 2018 | 11:03

«Акциз-2018»: у ковельчанки вилучили 6 500 пачок цигарок, 50 літрів спирту та 70 пляшок «оковитої»

Виявлено значну партію алкогольної та тютюнової продукції, яка незаконно зберігалася в житловому приміщенні та транспортному засобі мешканки м. Ковель.
Про це 16 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у ГУ ДФС у Волинській області.
В рамках досудового розслідування кримінального провадження співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області проведено ряд обшуків, за результатами проведення яких припинено діяльність незаконного місця накопичення та реалізації фальсифікованої алкогольної і тютюнової продукції.
Зокрема, виявлено та вилучено 6 500 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка, 50 літрів спирту та 70 пляшок фальсифікованих горілчаних виробів різних торгових брендів.
Окрім того, на подвір’ї підприємливої ковельчанки виявлено транспортний засіб, що використовувався для транспортування  та розповсюдження фальсифікованих підакцизних товарів, який також вилучено в ході проведення санкціонованих заходів.
Відтак, за результатами проведених заходів правоохоронцями з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей орієнтовною вартістю понад півмільйона гривень.
При цьому повідомляємо, що вказана громадянка неодноразово потрапляла в поле зору працівників податкової міліції Волині за фактами вчинення аналогічних правопорушень, за що останню притягнуто до відповідальності.
На даний час вирішується питання про призначення судових експертиз.
Триває слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити