image
 |  2 16 Травня 2018 | 09:05

Через неявку свідків вчергове перенесли судове засідання над бійцями 51-ої бригади

Чергове судове засідання, яке проходить у Володимир-Волинському міському суді, над 20-ма бійцями колишньої 51-ої бригади перенесли через неявку свідків.
Про це інформує «ВолиньUA».
У судове засідання з’явилися усі підсудні, а також адвокати Олена Яркіна, Тетяна Яркіна, Василь Нагорний, Олександр Оленченко та Сергій Гришко.
Сьогодні мали слухати свідків сторони обвинувачення, але вони не отримали судових повісток за місцем реєстрації.
Військовий прокурор Владислав Зубков повідомив, що один зі свідків у телефонному режимі запевняв його, що на суд прибуде, але чомусь не з’явився. За його інформацією деякі свідки звільнені зі Збройних сил і перебувають на обліку у військкоматах через які їх і розшукуватимуть, а деякі служать в зоні бойових дій і тому прокуратура проситиме провести їх допит у режимі відео конференції. Зокрема, з Лисичанського міського суду Луганської області хочуть заслухати свідків Гончара, Гузієнка та Чиргинця.
Один із адвокатів зауважив, що слухати свідка Чиргинця, який був командиром обвинувачених варто у судовій залі. З цим частково погодився і прокурор, проте зазначив, що він до кінця року перебуватиме у зоні бойових дій.
Наступне судове засідання відбудеться 20 червня 2018 року об 11 годині.
Читайта також: Суд відмовляє військовій частині у визнанні бійців 51-ої бригади померлими

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити