image
 |  2 16 Травня 2018 | 09:45

У ковельського «чорного археолога» вилучили боєприпаси та зброю часів Другої світової війни (ФОТО)

Під час санкціонованого обшуку в помешканні 30-річного жителя села Озірне Ковельського району поліцейські виявили 14 стволів до нарізної зброї зі слідами корозії часів Другої світової війни, два багнета, чотири ножі, 37 патронів, снаряд, банку із сипучою речовиною ззовні схожою на порох, вагою близько 1 кг.
Про це 16 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Ковельському відділі поліції Волинської області.
Виявлені предмети та речовини правоохоронці вилучили та направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.
Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років. Триває слідство.
Нагадаємо, що в четвер, 10 травня, в рамках проведення загальнодержавної операції «Зброя вибухівка» поліцейські вилучили у волинян шість гранат, рушницю та понад 500 набоїв різноманітного калібру. Наступного дня, 11 травня, волинські поліцейські вилучили в жителів області понад 500 г вибухівки, тротилову шашку, дві гранати, 5 детонаторів та понад 400 набоїв різноманітного калібру.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити