image
 |  0 17 Травня 2018 | 15:04

Російських розпалювачів польсько-української ворожнечі видворять із Польщі

Затримано росіянку, що брала участь у гібридних діях проти Польщі.
Про це 17 травня 2018 року повідомляє сайт «Polskie Radio».
Ще чотирьом особам заборонено в’їзд до Польщі. Усі вони брали участь у розпалюванні польсько-української ворожнечі.
Агентство внутрішньої безпеки затримало громадянку Російської Федерації Єкатєріну Ц., що була учасницею гібридних дій. Як повідомив речник міністра-координатора спецслужб Станіслав Жарин, затримана росіянка перебувала в Польщі від 2013 року. Найближчим часом вона має бути видворена з Польщі.
Крім Єкатєріни Ц., ще чотирьом особам заборонено в’їзд на територію Республіки Польща. Усім п’ятьом особам інкримінують участь у розпалюванні польсько-української ворожнечі, підриванні польської точки зору на історичну політику і заміні її російською точкою зору, намагаючись «консолідувати проросійські середовища в Республіці Польща» навколо цих сфер.
З матеріалів Агентства внутрішньої безпеки випливає, що ці п’ять осіб здійснюють на території Польщі ворожу діяльність. Звідси рішення про затримання і видалення Єкатєріни Ц. і про чотири додаткові клопотання у справі заборони в’їзду на територію Республіки Польща, – сказав Станіслав Жарин.

За його словами, дії Агентства внутрішньої безпеки відбуваються згідно з законом про іноземців, і на цій основі направлено документ про видалення Єкатєріни Ц. із Польщі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити