image
 |  0 17 Травня 2018 | 17:20

У Луцьку привітали переможців конкурсу «Учень року. Учитель року – 2018» (ФОТО)

Сьогодні у стінах Палацу учнівської молоді відбулось міське урочисте свято з нагоди завершення конкурсу «Учень року. Учитель року – 2018».
Про це 17 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Відділі інформаційної роботи міської ради.
В рамках заходу вшанували усіх його учасників та нагородили переможців особливими відзнаками.
Для того, щоб привітати цвіт учнівської молоді та висловити подяку найкращим педагогам, сюди завітали секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт разом із начальником управління освіти Зіновією Лещенко. Також у залі зібрались працівники освіти, міського методичного кабінету, керівники навчальних закладів та батьки учнів.
Наші діти є прикладом для багатьох дорослих. Прикладом того, як вони боряться та досягають успіхів, - зазначив Григорій Пустовіт під час своєї вітальної промови.
129 учнів сьогодні є переможцями загальноукраїнських конкурсів та прикладами для всієї України. Це наше місто, наше обличчя. Це досягнення нашої освіти. Я вірю, що Луцьк має прекрасне майбутнє, тому що в нас є настільки чудові діти, прекрасні учні та вчителі. І це той союз, який дає можливість пишатися нашими дітьми та освітою, - додав він.

Школярів, що взяли участь у конкурсі, нагородили дипломом управління освіти Луцької міської ради у номінації «Навчальні та творчі досягнення».
Вчителі, у свою чергу, отримали нагороди за інноваційні підходи до навчально-виховного процесу і передові педагогічні ідеї, запроваджені у практику.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити