image
 |  0 18 Травня 2018 | 10:01

Ковельські брати у владі «скандалять»: старший звинуватив молодшого у відписках (ФОТО)

Геннадій Кіндер звинуватив свого брата - Ковельського міського голову, що той переадресовує депутатські звернення на розгляд назад депутатам.
Про це 18 травня 2018 року повідомляє сайт «Про Ковель».
На засіданні постійної депутатської «житлово-комунальної» комісії Ковельської міської ради з-поміж питань порядку денного ще й розглядали звернення депутатів, що були ухвалені на сесії ради. Таку практику нещодавно запровадив міський голова. До списку цих звернень потрапив і документ, автором якого є депутат від фракції «Батьківщина» Геннадій Кіндер, «Про виготовлення проектно-кошторисної документації та виконання робіт по монтажу повітряної лінії в районі вулиць Кришталевої-Мрії».
Щойно голова комісії, депутат від «ВО «Свобода» Вадим Ткачук його озвучив, як Геннадій Кіндер невдоволено випалив:
Я це писав на посадову особу, а не на комісію. Тому прошу питання зняти з розгляду і не сидіти тут два часа і мусолити його. … Ми будемо розбиратися зі Стасюк за пам’ятник, що вона заяву написала? Хіба це не можна вирішити в іншому порядку, - обурився депутат.
Правильно. Молодець. Ми вас підтримуємо. Це ганебна практика, - вигукнув на зауваження колеги з «БЮТу» голова фракції УКРОП Ігор Пініс.

Втім дещо раніше депутат від УКРОПу Галина Стасюк, поспішила поцікавитися у Геннадія Кіндера, кому ж він таки адресував своє звернення.
На міського голову, - збавивши тон голосу, швидко промовив пан Кіндер.

До слова, Ковельський міський голова Олег Кіндер є молодшим братом депутата Геннадія Кіндера.
Тоді в розмову втрутився заступник міського голови з комунальних питань Андрій Товстига, який взявся пояснювати присутнім ситуацію щодо електропостачання мешканців згаданих вулиць. Зокрема, він нагадав, що там отримало земельні ділянки до двох десятків учасники АТО.
Там була недобудована, ще за царя Гороха, за кошти міського бюджету ще за попередньої-попередньої каденції підстанція. … Волиньобленерго попросило: «Передайте нам на баланс і ми її добудуємо». Ми її передали і вони – добудували. Зараз мова йде за повітряну лінію 04, - почав пояснювати Андрій Товстига.

Втім подати всю інформацію щодо даної ситуації, він не встиг, адже його на півслові обірвав Геннадій Кіндер.
Андрій Володимирович, мене цікавить не це питання. Що далі? Хто - він рішить, він рішить чи він, - випалив депутат.
Тоді дамо пропозицію, щоб Стернічук (начальник управління КБ та ЖКГ міськвиконкому Андрій Стернічук, - ред.) підготував відповідь, - запропонував голова комісії.
То дайте відповідь. Я людям покажу та й все, - підвів риску Геннадій Кіндер.

Голова комісії поставив свою ж пропозицію на голосування і лише троє із чотирьох присутніх її підтримали. А загалом до складу комісії входить 7 депутатів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити