image
 |  0 18 Травня 2018 | 18:22

У День музеїв Волинський краєзнавчий музей влаштував урочистий прийом (ФОТО)

Сьогодні, з нагоди Міжнародного дня музеїв, відбувся урочистий захід у стінах Волинського краєзнавчого музею.
Про це 18 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Відділі інформаційної роботи Луцькради.
В рамках заходу директор закладу Анатолій Силюк привітав усіх працівників музейної справи із професійним святом та ознайомив присутніх із успіхами музею за останній рік.
Щоб долучитись до привітань, сюди завітали начальник управління культури Волинської обласної державної адміністрації Валерій Дмитрук, директор департаменту культури міської ради Тетяна Гнатів, представники громадськості та люди, що внесли свій вклад у розвиток музейної справи.
У вітальному слові Валерій Дмитрук висловив слова вдячності працівникам музею за сумлінну працю та вручив Почесну грамоту Волинської облдержадміністрації. Він зазначив, що вони та обласна рада завжди підтримуватимуть Волинський краєзнавчий музей.
У свою чергу, від імені Луцької міської ради присутніх привітала Тетяна Гнатів.
Величезне спасибі за вашу натхненну працю. За те, що ви робите дійсно важливу справу, поширюючи, зберігаючи та примножуючи наші культурні надбання і даєте їм шанс на майбутнє, - подякувала вона.

Волинський краєзнавчий музей влаштував урочистий прийом з нагоди Дня музеївПрацівників музею було нагороджено за творчу співпрацю та вагомий внесок у розвиток музейної справи міста Луцька. Також оголошено Подяку міського голови колективу Музею історії Луцького братства.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити