image
 |  0 18 Травня 2018 | 10:16

У волинському АПП «Піща» прикордонники зупинили «нафарширований» 40 тисячами тютюновими стіками автомобіль (ВІДЕО, ФОТО)

Сьогодні вранці в автомобільному пункті пропуску «Піща», що на українсько-білоруському кордоні, виявлено партію тютюнових стіків.
Про це 18 травня 2018 року повідомляє сайт Державної прикордонної служби України.
[embed]https://youtu.be/ZNjI9yfhG1A[/embed]
Сьогодні вранці в автомобільному пункті пропуску «Піща», що на українсько-білоруському кордоні, виявлено партію тютюнових стіків.
Транспортний засіб прямував по смузі руху «зелений коридор», однак під час перевірки прикордонниками Луцького загону було враховано аналіз ризиків та виведено авто на смугу руху «червоний коридор», де оглянуто разом з митниками.
Як виявилося під час огляду, автомобіль був повністю «нафарширований» тютюновою продукцією.
Переміщував вироби громадянин Білорусі у конструктивних особливостях своєї автівки - запасному колесі, тайнику, облаштованому в місці для ніг пасажира, аптечці, ящику для інструментів, під пасажирськими сидіннями тощо.
40 тисяч штук тютюновмісних стіків вилучено встановленим порядком. Наразі вирішується питання щодо вилучення і автомобіля як засобу переміщення контрабандного товару.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити