image
 |  0 18 Травня 2018 | 09:31

Волинська поліція вилучила 2 гвинтівки, набої та кілограм пороху (ФОТО)

У рамках всеукраїнської профілактичної операції «Зброя та вибухівка» поліцейські за добу вилучили в жителів області дві гвинтівки, майже кілограм пороху та набої.
Про це 18 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Учора, 17 травня, співробітники сектору реагування патрульної поліції Любомильського відіділу поліції в співпраці із  Службою безпеки України виявили у 29-річного жителя району гвинтівку «Мосіна», калібру 7,62 мм.
Зброю чоловік перевозив у автомобілі «Volkswagen Passat», за кермом якого перебував 37-річний житель селища Шацьк.
Цього ж дня, в полі поблизу села Мощаниця Ківерцівського району правоохоронці вилучили в 49-річного лучанина малокаліберну гвинтівку, калібру 5,6 мм, з оптичним прицілом та глушником.
Окрім цього, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 61-річного жителя Нововолинська поліцейські вилучили, зокрема, 16 набоїв калібру 7,62 мм, чотири набої калібру 5,45 мм, близько одного кілограму пороху, чотири глушники до карабінів, пристрій для кустарного виробництва набоїв до нарізної зброї.
Усе вилучене направили на дослідження. За фактами незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами тривають досудові розслідування за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.
Нагадаємо, що минулого тижня в рамках проведення загальнодержавної операції «Зброя та вибухівка» поліцейські вилучили у волинян шість гранат, рушницю та понад 500 набоїв різноманітного калібру.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити