image
 |  0 19 Травня 2018 | 09:12

Луцькі лікарі швидко та з гумором Машу Єфросініну «поставили на ноги»

Під час візиту до Луцька Маші Єфросініній довелося терміново звернутися за допомогою до лікарів Волинської обласної клінічної лікарні.
Про це Маша Єфросініна написала у своєму Інстаграмі.
Тепер, коли, нарешті, все позаду, я можу вам відповісти на численні питання, чому з Луцьку не робила сторіз, не гуляла містом, не пила каву.
Про це я дійсно шкодую, але в мене виникли справи - під‘їзжаючи до вашого славетного міста, я різко вирішила скопитнутись від жахливих болей у животі, - написала Марія Єфросініна.
Я швидесенько діагностувала собі апендицит, і поки роздумувала, що померти десь у полі Волинської області не дуже сексі, дякувати Богу, моя Оля @olbalaban зібрала мене в кучу і відвезла у лікарню. Не приватну якусь, а у звичайну державну, - додає вона.

Коли в приймальному відділенні їх зустрів пан Сергій, Оля тихо промовила:
Який красивий, він що з серіалу «Черговий Лікар»?

Потім прийшов не менш симпатичний пан Олександр, оглянув Машу, і сказав те, за що вона його буде довіку любити:
Нє, її треба відкачати - в мене жінка ввечері на неї збирається!

Почали обстеження.
Побігли на УЗІ, я їм виймаю мозок чи треба мене оперувати, але ж в мене виступ? Після всіх оглядів (обожнюю лікарський гумор) я отримала вердикт: «Це не апендицит. Але ми, звичайно, можемо тебе прооперувати, виключно для того, щоб ти в нас тиждень полежала і попрактикувала українську», - продовжує Єфросініна.

Після допомоги волинських лікарів Маша Єфросініна провела запланований захід.
Дякую вам, дякую, дякую, красиві й чудові Сергій та Олександр! Що швидко мене привели в норму й постійно жартували! Я в котрий раз переконуюсь, що в нас дивовижні професіонали, які працюють для людей на своїй відданості справі. Що в такому маленькому містечку мені надали таку кваліфіковану допомогу!!! Щаслива!
П.С Зі мною все добре- просто наслідок моїх заокеанських подорожей та різниця у воді та їжі.
Але я назавжди запам‘ятаю своє ювілейне ДВАДЦЯТЕ місто #городамиУкраины, переповнену залу, і такий уважний та теплий погляд дивовижно красивих луцьких дівчат (дивіться в сторіз), - завершила свою луцьку історію Маша Єфросініна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити