image
 |  2 19 Травня 2018 | 13:47

Назвали найнебезпечніший алкоголь, і це - не горілка

Стало відомо, який алкоголь завдає найбільшого удару по організму.
Про це 19 травня 2018 року повідомляє сайт «Politeka».
Подробиці розкрив медичний експерт.
Як виявилося, слабоалкогольні напої гірше впливають на організм, ніж найміцніша горілка.
У слабоалкогольних напоях міститься велика кількість цукру, присутні ароматизатори, харчові синтетичні барвники, стабілізатори смаку, нерідко там можна виявити ще й сурогати алкоголю. Подібна гримуча суміш повільно, але впевнено отруює печінку, яка змушена розщеплювати алкоголь і виводити його з організму, – сказав він.

Крім того, найбільш небезпечними для організму напоями є енергетики, в яких міститься дуже багато кофеїну.алкогольЗа словами лікаря, ці напої покращують короткочасну працездатність, але призводять до виснаження енергетичних запасів у клітинах органів і тканин. Енергетики стимулюють активність нервової системи і дратують органи травлення.
Як правило, люди, які захоплюються енергетиками, мають серйозні проблеми не тільки з печінкою, а й із травною системою, серцем і психікою, – підкреслив експерт.

Як уже повідомляла Politeka, сильна половина людства має можливість значно поліпшити рівень свого здоров’я за допомогою алкоголю.
Вчені німецького Інституту імені Роберта Коха провели дослідження, в ході якого проаналізували вплив червоного вина на здоров’я чоловіків.
Виявилося, що цей алкогольний напій може вберегти чоловіків від розвитку раку простати на 12%. Справа в тому, що певні елементи, що містяться в червоному вині, поліфеноли, можуть впливати на агрегацію артеріальних тромбоцитів і чутливість до інсуліну.
Ці ж винні поліфеноли здатні вберегти від атеросклерозу, хвороби Альцгеймера і артриту.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити