image
 |  0 19 Травня 2018 | 07:46

В Україну повернулося «Біле братство»

Колишній лідер секти знову проявляє активність.
Про це 19 травня 2018 року повідомляє сайт «РБК-Україна».
У соціальних мережах активізувалися адепти «Білого братства», скандальної релігійної організації, яка 25 років тому стала відома на всю країну.
Прихильники секти, під псевдонімами створюють групи, де популяризують творчість Марії Деві Христос. Вони діляться книгами, віршами, кліпами та лекціями від своєї наставниці.
Крім того, адепти попереджають про небезпеку, яку нібито несе використання банкоматів, сучасні нанотехнології та оформлення різних документів. На підтвердження своїх теорій, вони пропонують купити книги колишнього лідера секти Марини Цвігун, яка в 1990-х роках називала себе Марією Деві Христос, а зараз взяла псевдонім Вікторія Преображенська.
Відомо, що жінка проживає у Москві і за ці роки вона отримала диплом доктора філософії в галузі теології. Преображенська регулярно дає лекції, на яких лякає своїх шанувальників світовим злом і стверджує, що знає шлях порятунку для землян.
Настав час підготувати людство до явища антихриста, щоб зібрати ось це число і для планети підготувати нову трансформу, щоб планета знову могла в один момент перейти на новий рівень. Темні сили вигнали мене з моєї батьківщини, але я витримала, зібрала свої душі, які готові йти за мною, - говорить вона.

У листопаді 2003 року члени «Білого братства» захопили Софію Київську і збиралися влаштувати акт самоспалення. Марину Цвігун тоді засудили на 4 роки позбавлення волі.
А вже у 2013 вона повернулася під ім'ям Вікторії Преображенської і влаштувала виставки картин у Києві, де відвідувачам роздавали буклети про підготовку до кінця світу.
У 2015 році Марину Цвігун внесли в базу «Миротворця» за її висловлювання про Україну.
І ось днями, Цвігун опублікувала кліп, де вона виступає в образі давньоєгипетської богині і виконує танець живота. Кліп називається «Ізонхайя».
Крім того, відомо, що у жінки є 38-річний син, який живе у Донецьку і є адептом «рускава міра» і фейкових республік.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити