image
 |  0 20 Травня 2018 | 05:39

На матчі у Черкасах поліція жорстоко побила фанів, журналістів та Героя АТО, який відмовився потиснути руку Порошенку (ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)

Близько 30 осіб було затримано 19 травня під час заворушень на матчі заключного туру Першої ліги між командами «Черкаський Дніпро» і «Суми».
Про це повідомляє місцеве видання ПРО ВСЕ.
[embed]https://youtu.be/tJi1Lc6XFKA[/embed]
За словами працівників поліції, орієнтовно на матчі було затримано 26 осіб, серед них двоє - неповнолітніх.
[embed]https://www.facebook.com/yevhenko.lyhyi/videos/1845943912378584/[/embed]
Громадський активіст Денис Гайда на своїй сторінці у Фейсбук зазначив, що серед затриманих є люди, які не брали участь у заворушеннях, а стояли поруч чи проходили повз.
Дії фанатів коментувати не буду, але дії поліцейських були не адекватними, - зазначив він.

[embed]https://www.facebook.com/TVnewsCHE/videos/2013857595350832/[/embed]
Активісти Національного корпусу під стінами приміщення Черкаського міськвідділу поліції вимагають звільнити затриманих вболівальників. У результаті було звільнено понад 10 затриманих.
Поліція хапала всіх підряд. В тому числі і тих, хто знімав подію. В міськвідділку через затриманих і журналіст «Антени», – написав тим часом журналіст Валерій Воротник у Facebook.

[embed]https://www.facebook.com/kostyantyn.mirosh/videos/2211015522245352/[/embed]
Нагадаємо, що матч заключного туру Першої ліги між командами «Черкаський Дніпро» і «Суми» було зупинено на 54-ій хвилині через масове порушення громадського порядку.
Підтвердилась інформація, що черкаські поліцейські затримали Олега Толмачова. Так, того самого, що не потиснув руку Порошенку. Про це він написав сам:
Вболіваючи вже понад 11 років за клуб Черкаський Дніпро , прийшов підтримати команду на стадіон. Через не компетентні дії поліції був незаконно затриманий її представниками. Нічого дивного, просто не обгрунтовані силові дії поліції, і як наслідок синці та забої у вболівальників, які висловили свій протест президенту клубу Володимиру Лашкулу за те що той виставив всіх гравців на трансфер та поводиться з клубом як з своєю іграшкою. Все нормально, всіх затриманих відпустили. Шо поробиш, мусора є мусора!!!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити