image
 |  0 20 Травня 2018 | 09:13

Росія перекриває кордон для бойовиків, що тікатимуть із Донбасу

У Кремлі бояться масової неконтрольованої втечі колишніх найманців і військових злочинців.
Про це пише "Сьогодні".
Росія готова кинути напризволяще бойовиків, які воюють за неї на Донбасі, і не має наміру пускати їх на свою територію. Росіяни почали зміцнювати пропускні пункти на українсько-російському кордоні, повідомляє Міноборони з посиланням на розвідку.
Так, згідно з даними розвідки, Росія намагається не допустити масового виїзду з окупованих нею територій Донбасу бойовиків і російських найманців, щоб уникнути відтоку мобілізаційного ресурсу. В основному це стосується осіб призовного віку і тих, хто брав участь у бойових діях у складі російських окупаційних військ.
"Так, в Ростовській області РФ протягом квітня-травня 2018 здійснюються заходи з інженерного обладнання кордону з Україною на пунктах пропуску, і посилення, а в окремих місцях оновлення, дротяних загороджень. В даний час в районі пунктів пропуску" Довжанський "," Вознесеновка "і" Гуково "силами підрозділів інженерних військ РФ ведуться фортифікаційні роботи з обладнанню оборонних позицій (окопів, бліндажів). Для виконання робіт залучається важка інженерна техніка", – йдеться в повідомленні Міноборони.

Будьте першими, читайте нас у мережі Фейсбук!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити