image
 |  4 22 Травня 2018 | 18:23

Маск показав фінальний дизайн корабля для запуску астронавтів на МКС


Засновник SpaceX Ілон Маск показав остаточний дизайн пілотованого корабля Crew Dragon, призначеного для доставки екіпажів на Міжнародну космічну станцію (МКС).


Фото Crew Dragon Маск опублікував у своєму Тwitter.
"Корабель Crew Dragon у безеховій камері для тестування на предмет дії електромагнітних завад перед відправленням у вакуумну камеру NASA", - повідомив Маск у підписі до фото.

https://twitter.com/elonmusk/status/998409778316496896?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ukrinform.ua%2Frubric-technology%2F2465206-mask-pokazav-finalnij-dizajn-korabla-dla-zapusku-astronavtiv-na-mks.html



Передбачається, що після завершення основних тестів у SpaceX корабель Crew Dragon у серпні буде направлений на космодром на мисі Канаверал для подальших випробувань, повідомляє Meduza.



У 2024 році, заявляли у SpaceX, Crew Dragon планується використовувати для відправлення експедиції до Марса.
Crew Dragon розробляється з 2013 року. Передбачається, що корабель зможе прийняти на борт до семи членів екіпажа або чотирьох осіб і вантаж. У SpaceX планують, що Crew Dragon вдасться повертати на Землю й використовувати повторно.
SpaceX успішно доставляє вантажі на МКС на кораблях Dragon і займається виведенням супутників на орбіту.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити