image
 |  0 22 Травня 2018 | 10:33

Михайло Кохан встановив юнацький рекорд України з метання молота

Українські метальники гідно виступили на міжнародних легкоатлетичних змаганнях VIIMSI GALA в Естонії – з призовими місцями і юнацьким рекордом України з метання молота.


Новий юнацький рекорд України з метання 5-кілограмового молота встановив Михайло Кохан. На змаганнях в Естонії він показав результат 86,78 м. Про це повідомляє прес-служба Федерації легкої атлетики України.
Попереднє досягнення належало Глібу Піскунову. На юнацькому чемпіонаті світу у Калі він показав результат 84,91 м (17 липня 2015 року).
Читайте також: Українці здобули ще 2 ліцензії на літні Юнацькі Олімпійські ігри-2018

Більше того, результат Кохана став другим найкращим результатом світу в історії. Далі у віковій категорії до 18 років 5-кілограмовий молот метав лише один атлет – угорець Бенсе Халаш (87,16 м, 31 травня 2014 року, Баку).
Гліб Піскунов також виступав в Естонії, але змагався вже серед дорослих атлетів. Українець був наймолодшим учасником, проте вік зовсім не завадив йому перемогти. Результат Піскунова – 71,38 м.
Багатоборка Аліна Шух змагалася зі штовхання ядра і метання списа. В обох дисциплінах вона була другою. У секторі для штовхання ядра результат українки 14,31 м, а з метання списа – 53,94 м.
Читайте також: Волинянин виграв Кубок Світу з кікбоксингу 
Ще одну срібну нагороду здобула Альона Шамотіна з метання молота - 67,96 м. Переможниці змагань, естонці Анні Марії Орел, вона програла лише шість сантиметрів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити