image
 |  2 22 Травня 2018 | 17:34

У Милятинській школі відбулася година пам'яті загиблого під Волновахою Героя

У Милятинській загальноосвітній школі Іваничівського району, яка носить ім'я загиблого під Волновахою на Донеччині Героя московсько-української війни Михайла Грицюка, відбулася пам'ятна година «Героїв Україна пам'ятає».
Про це інформує власкор  «ВолиньUA».
Голова Іваничівської районної ради, свободівець Андрій Бадзюнь пригадав ту страшну звістку, коли 4 роки тому на Прощаницю надійшла звістка про смерть 29-річного бійця з Милятина Михайла Грицюка. Його сину Олексію тоді не виповнилося й 2-х років, а доньці Настусі - й 2-х місяців...
На пам'ятній годині були присутні члени сім'ї та родини загиблого Героя Михайла Грицюка, школярі обдарували їх квітами. Поклали квіти і до пам'ятної дошки Герою.
«Українська нація незборима, бо кожне покоління народжує своїх Героїв. Нам не треба шукати їх у підручниках, вони - поруч. Як Михайло Грицюк, який жив у Милятині і навчався в цій школі. Ми про них пам'ятаємо і на них рівняємось - і тому ми здобудемо ту Україну, про яку вони мріяли і за яку віддавали свої життя», - наголосив перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Олександр Пирожик.

Читайте також: В урочищі «Прощаниця» на Іваничівщині вшанували пам’ять Героїв








 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити