image
 |  0 22 Травня 2018 | 07:35

У Володимир-Волинському районі розпочався ремонт доріг

У Володимир-Волинському районі уже ремонтують три дороги державного значення на черзі ремонт доріг місцевого значення.
Про це інформує  відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Володимир-Волинської РДА.
Зокрема, на території Володимир-Волинського району проводяться ремонтні роботи на автодорогах державного значення  Н-22 (Устилуг-Луцьк-Рівне), Р-15 (Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква) та Т-03-02 (Піща-Шацьк-Любомль-Володимир-Волинський-Павлівка).
21 травня 2018 року, під час оперативної наради, яку очолила голова райдержадміністрації Наталія Василець, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Петро Чуцький та начальник філії «Володимир-Волинське дорожньо-експлуатаційне управління» Микола Хільчук проінформували   про  стан поточного ремонту доріг на території Володимирщини.
Відтак, за словами Петра Андрійовича, у 2018 році станом на 17 травня на дорозі Н-22 виконано робіт на 871 тисячу гривень, що становить 0,7% від вартості робіт, які необхідно провести для завершення ремонту (127,8 млн. грн). До слова, у 2017 році обсяг робіт на цій дорозі виконано на суму  148,5 млн.грн. Усі ремонтні роботи планують завершити цьогоріч.
- На дорозі Р-15 від Володимира-Волинського до межі зі Львівською областю та об'їзна частина навколо міста до Н-22 виконується поточний і середній ремонт, - зазначив Петро Чуцький. – Ремонтні роботи ТзОВ «Автомагістраль-Південь» станом на середину травня виконало на 79 мільйонів 39 тисяч гривень, що від загальної вартості ремонту дороги, а це 188 мільйонів 170 тисяч, становить 42%.

Що ж до дороги Т-03-02, то на ділянці від с. Ліски до с. Верба та від м. Володимир-Волинський до с. Павлівка ямковий ремонт проводить філія «Володимир-Волинське дорожньо-експлуатаційне управління».
Роботи проводяться за державні кошти, оплата здлійснюється щомісячно, відповідно до акта виконаних робіт.
Також затверджено перелік об'єктів, фінансування яких у 2018 році буде здійснюватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на капітальний та поточний середній ремонт і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, передбаченого для обласного бюджету. Згідно із цим переліком, у нашому районі передбачено поточний середній ремонт доріг О 030101 (Кладнів-Микитичі-Стенжаричі-Білин-а/д Р-15 – Овадне –Красностав-Свійчів-Бегета-Микуличі – а/д Н-22 ) на території Оваднівської сільської ради (5 км) в обсязі майже 12 млн.грн та О 030103 (Амбуків-Дарницьке-Заріччя) на території Устилузької ОТГ (1,6 км) на суму 5,05 млн грн. Роботи здійснюватимуться на умовах співфінансування. На сьогоді обидві ради завершують проектні роботи.
Устилузька міська та Зарічанська сільська ради також провели грейдерування 14 кілометрів доріг на суму 20 тисяч гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити