image
 |  0 22 Травня 2018 | 10:00

У Володимирі-Волинському вшанували загиблих під Волновахою

Сьогодні у Володимирі-Волинському пройшли поминальні заходи вшанування пам’яті загиблих чотири роки тому під Волновахою земляків.
Про це інформує «ВолиньUA».
Зі словами вдячності та шани до присутніх родичів загиблих та тих, хто прийшов пом’янути Героїв звернулися мер Володимира-Волинського Петро Саганюк та виконуючий обв’язки командира 14-ої бригади Андрій Якимков.
Дружина загиблого військовослужбовця Віра Крепець зачитала зворушливий вірш, написаний воїном та присвячений воїнам. Вона подякувала усім, хто прийшов вшанувати пам'ять їхніх близьких.
- Це для нас  дуже важливо і приємно. Хочемо, щоб пам’ятали якою ціною український народ має свою незалежність.  Це ціною тисячів смертей, які далі продовжуються. Це дуже боляче і тяжко. Ми пройшли це, ми знаємо. Війна триває і нічого не міняється, але хочеться, щоб смерті наших рідних не були марними. Давайте шанувати, цінувати і пам’ятати тих, хто поклав життя за нашу Україну та допомагати і піклуватися про тих, хто ще досі там і захищає нас від ворога, - закликала Віра Крепець.

Представник від родини загиблого в АТО Миколи Ларіна Володимир Долгунський, зауважив, що гинуть на війні сини з бідних сімей, сини селян, а діти олігархів паную, жирують, а захищати Україну не йдуть.  Чоловік закликав відправити на війну синів олігархів і тоді, на його думку, вона швидко закінчиться.
Священики різних конфесій, в тому числі і католицької, відслужили панахиду за полеглими.
До портретів загиблих на війні земляків лягли квіти від рідних, представників міської та районної влади, колишніх військовослужбовців та жителів міста.






 
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити