image
 |  0 22 Травня 2018 | 08:28

Українці здобули ще 2 ліцензії на літні Юнацькі Олімпійські ігри-2018

Українські спортсмени вибороли золоті медалі чемпіонату Європи зі спортивної боротьби серед кадетів, який проходив у македонському Скоп’є.


На престижному турнірі юні спортсмени боролися не лише за медалі чемпіонату Європи, а й за перепустки на ІІІ літні Юнацькі Олімпійські ігри-2018 (ЮОІ-2018). Про це повідомляє прес-служба НОК України.
Володарями двох золотих медалей в олімпійських вагових категоріях стали українські представники вільної боротьби – минулорічний бронзовий призер чемпіонату світу серед кадетів Владислав Остапенко (55 кг) та борчиня Оксана Чудик (65 кг).
Саме перші сходинки на п'єдесталі пошани гарантували Остапенко та Чудик ліцензії на ІІІ ЮОІ, які у жовтні відбудуться в аргентинському Буенос-Айресі.

Загалом у Македонії українські "вільники" вибороли 10 медалей, серед яких 7 - на рахунку дівчат. Такий успіх забезпечив українкам перше загальнокомандне місце.
Таким чином, на сьогоднішній день вже 22 українських спортсмени у 10-и видах спорту здобули почесне право представляти Україну в олімпійському Буенос-Айресі.
Нагадаємо, Юнацькі Олімпійські ігри-2018 проходитимуть у Буенос-Айресі з 6 по 18 жовтня. На Іграх змагатимуться 3998 юних атлетів з 206-ти країн світу віком від 15 до 18 років, які розіграють 1250 нагород у 32 видах спорту.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити