image
 |  0 23 Травня 2018 | 16:45

Назвали звички, які заважають бути щасливими

Щоб стати щасливими, необхідно позбавитися від чотирьох щоденних звичок.
Позитивного мислення замало, каже теоретик і практик з питань лідерства Лолі Даскал, пише nv.ua.
Фахівець називає чотири щоденні звички, які заважають щастю.
Ігнорування своїх обов'язків.
Ігнорування своїх обов'язків наносить непоправну шкоду щастю. Необхідно вирішувати проблеми у своєму житті і нести відповідальність за свої вчинки і дії. Це форма самодопомоги, від якої ні в якому разі не можна ухилятися, - каже бізнес-коуч.

Постійні скарги.
Якщо часто скаржитися на життя, то мозок фокусується на негативних аспектах життя. Замість цього акцентуйте увагу на позитивних моментах. Пам'ятайте, що ви маєте право впливати на будь-яку ситуацію і можете змінити все, що не подобається, - радить Даскал.

Невпевненість у собі.
Невпевненість в собі - це серйозна перешкода для успішного і щасливого життя. Вона викликає занепокоєння, страх і утримує від використання всіх можливостей. Спробуйте повернути впевненість у собі і позбавляйтеся від страху за допомогою позитивного мислення і роботи над собою, - каже практик з питань лідерства.

Постійний контроль.
Контроль - це ілюзія. Насправді ви можете контролювати тільки себе. Відпустіть ситуацію, дайте подіям у житті відбуватися природним чином. Ви будете здивовані, як зміниться ваше життя і наскільки щасливішими ви станете, - підсумовує Лолі Даскал.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити