image
 |  2 23 Травня 2018 | 16:31

Волинські рятувальники навчають малят правил пожежної безпеки за допомогою мультфільмів (ФОТО)

23 травня у дитячому навчальному закладі «Веселка», що у селі Жидичин Ківерцівського району, рятувальники провели захід для малят з питань пожежної безпеки.
Про це 23 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили в УДСНС України у Волинській області.
1.JPG2.JPG4.JPG5.JPGПрофілактична робота була змістовною і цікавою водночас – діти із захватом дивилися мультфільми з безпеки життєдіяльності, жваво відповідали на запитання, і постійно «підказували» рятувальникам правила, які вони вже знають. Усі разом  повторили номер служби порятунку, вивчили та зрозуміли, що вогнище у лісі розпалюємо лише у спеціальних (рекреаційних) зонах, без дорослих до води не підходимо, з незнайомими людьми не розмовляємо.
6.JPG7.JPG9.JPG10.JPGНайактивнішим розумахам представники ДСНС  за знання правил безпеки вручали  яскраві тематичні листівки, а також книжки «Розмальовка юного рятувальника».
Педагоги отримали методичні посібники «Безпечне дитинство» з численними порадами та рекомендаціями з усіх аспектів безпечної життєдіяльності дитини, а також набір плакатів різних форматів А2,А3, А4 для оформлення нових куточків безпеки у дошкільному закладі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити